Παροχές

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς, στην καρδιά του Ναυτιλιακού κέντρου του Πειραιά, προσφέρει στα μέλη της στιγμές ηρεμίας και επαγγελματικής δραστηριότητας. Τα μέλη της και οι προσκεκλημένοι τους μπορούν να απολαύσουν τις ανέσεις της Λέσχης και να κλείσουν συμφωνίες κατά την διάρκεια ενός γεύματος, μιας φιλικής κουβέντας, ενός δημιουργικού διαλόγου.Σεμινάρια, δεξιώσεις, γεύματα εργασίας και συναντήσεις είναι καθημερινό φαινόμενο στις ώρες λειτουργίας της Λέσχης. Το μενού των γευμάτων μπορεί να γίνει είτε κατά παραγγελία, είτε να επιλεγεί από μια σειρά συγκεκριμένων επιλογών Buffet Menus που παρέχει η Λέσχη.

Χώρος υποδοχής και μπαρ με Dow Jones και BLOOMBERG CHANNEL  FINANCIAL INFO

Το σαλόνι με ημερήσιες ελληνικές και ξένες εφημερίδες, βιβλία και περιοδικά είναι στην διάθεση των μελών.

Στη Λέσχη λειτουργούν δύο εστιατόρια, σε ξεχωριστούς ορόφους. Σερβίρονται εδέσματα από την Ελληνική και διεθνή κουζίνα. Η κράτησή σας βοηθά στην καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η αίθουσα Συμβουλίου, με δυνατότητα εξυπηρέτησης 15 ατόμων, μπορεί να κρατηθεί και για ιδιωτικές συναντήσεις ή γεύματα.

Κρατήσεις:   Παρακαλώ επικοινωνήστε την Κα Μαρίνα Καραθανάση  στο (+30) 210 4293606 – 8 ή στο marina.karathanasi@marine-club.gr

Ο χώρος του σαλονιού είναι ιδανικός για σεμινάρια και δεξιώσεις. Ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μικροφωνική εγκατάσταση, video, και PC projector, οθόνη, Wi-fi, ασύρματα μικρόφωνα, πόντιο.

Για κρατήσεις και πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διευθυντή, Κο Ευριπίδη Σαλαπασίδη στο (+30) 210 42 93 606-8 ή στο esalapasidis@marine-club.gr

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς, είναι ανοιχτή κάθε εργάσιμη ημέρα από τις 10:00 – 18:00

Για εκδηλώσεις μετά τις ώρες λειτουργίας της Λέσχης καθώς και τα Σαββατοκύριακα, θα πρέπει να έλθετε σε επαφή με τον Διευθυντή.